ALTE BENEFICII

DESPRE Scalewatcher

Scalewatcher este producatorul nr. 1 la nivel mondial in sistem anticalcar, pentru conditionarea apei.

Sunt mai bine de 27 de ani de cand a fost creat primul echipament Scalewatcher. Experienta companiei, face ca echipamentele sale sa fie cele mai solicitate la nivel mondial. Orice echipament anitcalcar prezentat pe piata a fost influentat ca si tehnologie de catre Scalewatcher. Oricine doreste un echipament original si fiabil, alege Scalewatcher.

Incepand din 1988 Grupul Scalewatcher a inbunatatit echipamentele, ajungand sa poata trata apa in conducte de 3m diametru (120″).
Scalewatcher este un sistem (echipament, aparat) anticalcar prietenos cu mediul inconjurator, care nu modifica compozitia chimica a apeiDepunerile de calcar se dizolva si petele albe se vor sterge cu usurinta fara folosirea chimicalelor agresive. Problemele aparute din cauza apei dure sunt cauzate prin dizolvarea ionilor minerali in apa, care apoi adera la diferite suprafete (elementi de incalzire, sisteme sanitare, faianta si gresie etc).

Dedurizatoarele traditionale ajuta la prevenirea acestor probleme, dar necesita mentenata si schimb (provizii) regulate de sare, punand de asemenea, in pericol potabilitatea apei. Depunerile de calcar afecteaza nu doar aparatura si sitemele de uz casnic, dar si pe cele de uz comercial si industrial (hoteluri, restaurante, cabinete stomatologice, saloane de infrumusetare s.a.), aceastea putand beneficia de asemenea de eficacitatea sistemului Scalewatcher.

De ce sa cumperi SCALEWATCHER?

  • Economisesti bani pentru ca economisesti energia ce se pierde din cauza depunerilor de calcar si a scaderii transferului termic;
  • Controlezi depunerile de calcar din boiler, centrala, baterii de apa;
  • Masina de spalat va dura mai mult, la fel si cafetiera, cana pentru fiert apa si orice alt incalzitor ce utilizează apa.

Garantia ca Scalewatcher are efectul promis: 180 de zile garantia de retur a banilor

Scopul acestui tip de garantie este unul singur: multumirea ta.

Noi garantam ca Scalewatcher va functiona si pentru tine. Daca nu esti multumit dupa sase luni cu performantele sistemului (functionare continua), te rugam sa ne contactezi intr-o perioada de 30 de zile dupa perioada de testare si utilizare (cele 6 luni). Daca nu putem rezolva problema ce te nemultumeste, banii pe echipament vor fi inapoiati dupa ce ne vei inapoia echipamentul.

Este recomandata o utilizare de minim 6 luni de zile pentru ca efectul tratarii apei cu Scalewatcher sa fie excelent. Cu cat exista mai mult calcar depus in instalatie, cu atat perioada de utilizare trebuie sa fie mai mare, pana la rezultatele asteptate.

Inca mai ai nevoie de motive?
Scalewatcher este pentru tine daca:

INTREBARI FRECVENTE

Sistemul Scalewatcher genereaza un camp electric in jurul conductei unde este infasurat firul de la aparat. Fluidul (in general apa) este influentat de acest camp, iar mineralele precipita sub aceasta influenta. Aceste minerale devin ca niste cristale si ajung la canalizare in acelasi timp cu apa.

Acest lucru il poti face tu, cu usurinta si nu e nevoie de un instalator; nu ar trebui sa dureze mai mult de 30 de minute; in cazul in care nu doresti sa faci asta poti apela la un electrician.
Pasul 1: identificati unde anume intra conducta de apa in cladirea dvs.
Pasul 2: infasoara cablul din kitul de instalare, in jurul conductei de apa, exact asa cum indica manualul de instructiuni.
Pasul 3: Conecteaza cablul la aparatul Scalewatcher si introdu-l in priza. in cazul in care este necesar, se demonteaza la fel de usor.

In aproximativ 4-6 saptamani, ar trebui sa observi:

  • o curatenie a calcarului din bazine.
  • o curatare a rozetelor de la dus; la spalarea depunerilor de calcar acestea se vor curata mult mai usor.
  • apa se va simti mai alunecoasa
  • apa va fi mai fierbinte si se va imbunatatii spalarea rufelor si a vaselor
  • se va reduce cantitatea de detergent necesara spalarii, fie ca este vorba de masina de spalat rufe, vase sau curatare prin casa.

O verificare periodica cum ca aparatul are curent cat si o verificare a ledului de functionare de la aparat sunt suficiente.

Nu. Campul magnetic produs este foarte slab, mai slab decat campul magnetic al pmantului.

Apa va avea aceeasi compozitite chimica, iar gustul nu se va schimba. Acest lucru este un mare avantaj fata de dedurizatoarele clasice. in acest fel, nu este necesar sa aveti conducta separata pentru apa potabila sau sa utilizati osmoza inversa.

De exemplu, pentru varianta mai puternica, model 5 star, consumul de curent este 0.01 kw/h; factura de energie electrica iti va arata cat costa un kw. Inmulteste 0.01 cu suma din factura pentru kw si vei afla care este suma de plata pentru o ora de functionare.

10 cm sunt suficienti. Se poate instala pe verticala, diagonala, orizontala. Se pot trada chiar doua conducte in acelasi timp.

Poate fi din cupru, plastic, otel galvanizat, plumb; functioneaza cu orice metal.

In Romania deocamdata sunt permise, dar sunt alte state unde au fost interzise, datorita faptului ca elimina in canalizre apa cu mult sodiu. Un alt lucru deloc de neglizat, este consumul mare de apa.

Ideal ar fi sa se poata instala acolo unde apa instra in casa. daca este necesar se poate instala si in alt loc.
In general putem rezolva orice problema. Totusi daca nu va functiona vei primi banii inapoi.

PROFITA ACUM DE OFERTA LIMITATA

15 produse ramase

Pachetul contine

GARANTIE – 180 DE ZILE BANII INAPOI

Daca nu esti multumit dupa 6 luni de performantele sistemului (functionare continua), iti returnam in termen de 30 de zile (dupa aceste 6 luni) suma platita.

WhatsApp WhatsApp