Pentru a se asigura functionarea la capacitate maxima fiecare produs pentru filtrarea apei are nevoie de o verificare periodica. Prin verificarea periodica se poate constata daca filtrul are nevoie curatare sau de schimb consumabile pentru a mentine filtrarea la parametrii maximi. Serviciile oferite de Crystal Water Systems se adreseaza atat clientilor proprii cati si altor detinatori de sisteme automatizate de filtrare.

SERVICIILE CRYSTAL WATER SYSTEMS:

Mediile de filtrare din componenta statiilor automatizate de filtrare pot sa filtreze apa, o anumita perioada de timp, in functie de depasirile diversilor contaminari si cantitatea de apa consumata, dupa care trebuiesc inlocuite. In functie de depasirile prezente in apa, mediile de filtrare pot fi: pentru dedurizare apei; pentru deferizarea/demanganizarea apei; pentru eliminare gust/miros/culoare etc.

In baza unui buletin de analiza putem determina cu exactitate, ce mediu de filtrare aveti nevoie precum si inlocuirea acestuia din sistemul de filtrare existent.

La statiile de filtrare automatizate rezidentiale sau industriale pot aparea defectiuni care pot afecta functionarea lor si implicit acest lucru afecteaza eficienta filtrarii.
Defectiunile pot aparea din motive cum ar fi: caderi de curent sau suprasarcina electrica; depuneri in interiorul valvelor automatizate de oxizi de fier care pot bloca mecanismele; infundarea cauzata de depunerile de nisip; infundarea datorita impuritatilor din sarea pentru dedurizare.
Putem constata de unde provine defectiunea si o putem remedia.

Asiguram montajul si punerea in functiune a sistemelor de filtrare atat pentru clientii Crystal Water Systems cat si pentru clientii care isi achizitioneaza aceste sisteme de filtrare de la alt furnizori dar care nu le asigura si montajul.
 
Pe langa montaj si punere in functiune asiguram si instruirea clientului in utilizarea ulterioara a acestor echipamente.

Pentru a determina cu precizie ce sistem de filtrare aveti nevoie precum si marimea lui, este nevoie de un buletin de analiza al apei care sa ne arate ce parametri sunt depasiti.
Indiferent ca este vorba de duritate, fier sau mangan, nitriti sau nitrati, amoniu sau amoniac, pH sau turbiditate, determinarea cu precizie a acestor depasiri ne ajuta in alegerea sistemului de filtrare optim pentru dumneavoastra. 

De asemenea putem efectua periodic analize a ale apei rezultate in urma filtrarii, pentru a verifica buna functionare a sistemelor de filtrare.